محل تبلیغات شما
عنوانی بود که نیویورک تایمز در سال 2004 به یک وال آبی داد! ، قضیه از این قرار بود که تنهاترین نهنگ ، نهنگی بود که دانشمندان او را از سال 1992 تحت نظر داشتند تا بالاخره علت تنهایی‌اش را کشف کردند!
نهنگ 52 هرتزی ، نامی بود که دانشمندان پس از ضبط صدایش برای او در نظر گرفتند . محدوده صوتی آواز وال ‌های آبی بین 15 تا 20 هرتز است در حالی که آواز این نهنگ فرکانسی معادل 52 هرتز داشت، در نتیجه توسط هیچ نهنگ دیگری قابل شنیدن و شناسایی نبود!
این نهنگ که به خاطر فرکانس صدایش 52 هرتز» نیز نامیده می‌شود، تنهاترین نهنگ دنیا خوانده می‌شود چون هیچ پاسخی برای نغمه‌های عاشقانه‌اش دریافت نمی‌کند. 52 هرتز» نه تنها در فرکانسی به مراتب بالاتر می‌خواند، بلکه بسیار کوتاه‌تر و به دفعات بیشتری نسبت به دیگر گونه ‌های نهنگ می‌خواند، تو گویی به زبانی صحبت می‌کند که تنها خود آن را می‌فهمد و عجیب‌تر آنکه در انتخاب مسیر مهاجرت خود هم هرگز مسیر سایر نهنگ ‌ها را انتخاب نمی‌کند!

این داستان شاید حکایت تنهایی خیلی از ما باشد، سخن گفتن و زیستن در آواها ، رویاها و دنیاهایی که توسط دیگران قابل دیدن، شنیدن و درک کردن نیست.

گروه iday که یک گروه موسیقی روسی می‌باشد با الهام از زندگی این نهنگ یک قطعه ساخته‌است که از صدای ضبط شده همین نهنگ تنها هم در این قطعه استفاده شده است.
صدای پس زمینه آهنگ آوای تنهاترین نهنگ دنیاست.
در زیر می توانید این آهنگ بی نظیر را دانلود کنید.





کلاس آسیب شناسی روانی1

احترام امام زاده به متولی شه...!

#وقتی_از_درس_خوندن_خسته_می_شی

نهنگ ,، ,تنهاترین ,یک ,آهنگ ,فرکانسی ,بود که ,تنهاترین نهنگ ,این نهنگ ,که دانشمندان ,52 هرتز»

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فیلم انیمه cartmingtawood vianiriret reimijustci مطالعات خاورمیانه و شمال آفریقا سکوی هفتو هشتو نه Kate's blog دعاهای ملكوتی ارز دیجیتال نمایشگاه اتومبیل سورتمه